Bakåtpil

Om ossVälkommen till Ungdomshuset Stinsen :-)
 beläget i SVERIGES GRYMMASTE HÅLA! Stinsen och all vår verksamhet skapas av, med och för ungdomar som bor i Melleruds kommun och som går på högstadiet och gymnasiet. Vi vill vara ett ställe där du som ung själv kan påverka och göra aktiviteter, arrangemang och starta eller medverka i våra olika verksamheter. Vi har en skön atmosfär där många ungdomar från olika sammanhang möts och har kul tillsammans!


Vad som händer i huset är bland annat:

Mötesplats ungdomshuset
Hit kan du komma och hänga med vänner, spela pingis/biljard/X-box och sällskapsspel, eller sitta och snacka bort en stund med oss som jobbar här! Vi har också ett café där vi säljer varma mackor, godis, dricka och snacks. Fredagkvällar brukar vi göra något extra, t.ex. ha grillkväll och kolla på en bra film, ha temakväll, workshops, tävlingar m.m.!

Arbetsgrupper
Har du något särskilt intresse eller någon hobby som du vill kunna syssla med på Stinsen, där ni kanske är flera som är intresserade av samma sak? Snacka med oss i personalen så drar vi igång en arbetsgrupp! Det kan handla om allt från teater, dans, inredning, knyppling och...ja, det som just Du gillar att göra!

Vi arbetar på att snart en färdig replokal om du är sugen på att starta upp ett band och vi planerar en studio också. Vill du spela in något så hjälper vi dig att komma igång.    

Så har du egna idéer om vad du vill göra här i huset? Snacka med oss så lovar vi att göra allt vi kan för att hjälpa dig att förverkliga dem!

Välkommen!